Resumé To-Go

Fra jord til bord som take away

RESUMÉ BOWL
125,-

SALATER: Vælg 3 slags

1. Farverige squash i asiatiske klæder
med ingefær, blåbær og peanuts

2. Glaserede beder med små røde druer,
æblebalsamico og røgede valnødder

3. Grøn salat af nye grønkål, bladstængler
og teksturer af grønne tomater

4. Cremede Ingridærter med saftig vandmelon,
mild mynte og edamamebønner

5. Nyopgravede violetkartofler med syrnet savojkål,
kruspersille og sprød quinoa

PROTEIN: Vælg 1 slags

1. Brud af dansk varmrøget laks fra Kerteminde

2. Sprødstegt og confiteret kylling fra Allegaarden

3. Svampenuggets af østershatte fra Micro Greens i Nyborg

DRESSING: Vælg 1 slags

1. Bagt græskarcreme med hvidløg og drænet yoghurt

2. Blød hummus med vild spinat og ristet sort sesam

3. Mayo af røget paprika og rapsolie fra Spånlundgård

Obs. med forbehold for ændringer.

FRA JORD TIL BORD SOM TAKE AWAY

Her er vores koncept for take away, der hylder det lokale og bæredygtige: Vi samarbejder tæt med lokale leverandører for at skabe retter af kortrejste råvarer, med fokus på miljøvenlig emballage og en minimal afstand fra producent til kunden, kun afbrudt af vores gastronomiske finurligheder. Vi følger sæsonerne nøje, for at få produktet, når det er på sit bedste.

Vores Resumé Bowls udgør et alternativ til take away, der både er velsmagende og uden brug af halvfabrikata. Der vil desuden altid være et begrænset udvalg af færdigretter tilgængelige efter sæsonen, samt hjemmelavede lækkerier. Dette suppleres med drikkevarer, snacks og søde fristelser fra lokale ildsjæle. Det er take away med et fynsk præg og en grundlæggende tanke om en kort rejse fra jord til bord.